Actueel

2008

College en ‘Mooi Voorburg’ enthousiast over plan verfraaiing Franse Kerkstraat

Het idee van stichting ‘Mooi Voorburg’ om het Voorburgse heraldische wapen als straatmozaïek uit te voeren is tot haar spijt door de gemeente op formele gronden afgewezen. Lees verder.

Plan Franse Kerkstraat naar Gemeente

In augustus 2005 diende de Commissie Openbare Ruimte van de stichting ‘Mooi Voorburg’ een projectplan in voor de verbetering van de entree van de Franse Kerkstraat. Lees verder.

Onthulling gedenkteken Anthony Winkler Prins

De Open Monumentendag (13 september 2008) begon voor stichting ‘Mooi Voorburg’ met de onthulling van het Anthony Winkler Prins gedenkteken. Lees verder.

Burgemeester benoemd tot ere-voorzitter

De 49ste verjaardag van de stichting ‘Mooi Voorburg’ kreeg op zaterdag 12 april 2008 extra betekenis door de aanvaarding van het ere-voorzitterschap door de nieuwe burgemeester drs Hans van der Sluijs. Lees verder.


Zienswijze ontwerp RSP Haaglanden 2020 en Milieueffectenrapport RSP/RNM Haaglanden van 14 november 2007 voor de Vlietzone.

De stichting ‘Mooi Voorburg’ stuurt u haar zienswijze op het ontwerp RSP Haaglanden en het Milieueffecten-rapport RSP/RNM Haaglanden. Lees verder.Actueel 2006

Cornelis Voorhoevelaan en gelijknamige bank in gebruik

Voor zover de nieuwe bewoners van de Cornelis Voorhoevelaan niet wisten wie de naamdrager van hun straat was, werd hun dat op zaterdag 26 augustus geheel duidelijk. Lees verder.

Actueel 2005

Succesvolle veiling van naamborden

Oude straatnaamborden kunnen nog een aardige duit opleveren. Lees verder.

Actueel 2004

Verfraaiing openbare ruimte centraal bij negende lustrum

April 2004 - Het is de bedoeling om de eerste klassieke straatnaamborden op de Open Monumentendag in september aan de gevels te bevestigen. Lees verder.

 PDF Voor de burger 1

 PDF Voor de burger 2

 PDF Voor de burger 3

Actueel 2002

 PDF Visie op Oude Centrum

Actueel 2000

Onder grote belangstelling is bij de oude kerk in de Herenstraat een bank ter nagedachtenis aan Lex Dalen Gilhuys onthuld. Lees verder.

 
 
 

terug naar actueel