Donateur/sponsor

Word donateur


U kunt donateur worden door uw gegevens per e-mail te versturen (heer/mevrouw, naam, adres, telefoon nummer, e-mail adres) aan de secretariaat secretaris@mooivoorburg.nl. Na betaling van minimaal € 15,- op NL52 INGB 0000 005777 verzorgt de secretaris uw inschrijving als donateur.

Overeenkomst
Periodieke gift in geld


De stichting “Mooi Voorburg” is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Als particulier heeft u hierdoor een mogelijkheid om een Periodieke gift in geld (schenking) aan de stichting “Mooi Voorburg” van de inkomstenbelasting af te trekken. Vanaf 2014 is een schenking van een vast jaarlijks bedrag voor een periode van minimaal 5 jaar volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting, zonder drempel.

U dient uw gift vast te leggen via een schriftelijke overeenkomst met de stichting “Mooi Voorburg”. Wij adviseren u hier graag over.

De stichting “Mooi Voorburg” hoeft over deze giften geen belasting te betalen.

De stichting blijft u als donateur beschouwen.

Sponsoring


Het is mogelijk uw bijdrage in de vorm van sponsoring te geven. Wanneer u dat wenst, kan uw (bedrijfs)naam verbonden worden aan een van onze activiteiten. Laat ons dit per e-mail weten aan de secretaris waarna wij contact met u opnemen.

 

 << Vorige pagina