In de media


Persbericht

Onthulling Monumentenbord Middenburg

In het jaar waarin Mooi Voorburg met een maandelijks evenement haar 60-jarig bestaan viert, zorgt “Mooi Voorburg” voor een nieuw monumentenbord bij Buitenplaats Middenburg in het kader van Open Monumentendag op 14 september 2019, dat in het teken staat van “Plekken van plezier”.

Open Huis Buitenplaats Middenburg, Westeinde 28, Voorburg.
In het kader van Open Monumentendag is Middenburg vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur opengesteld.
"Mooi Voorburg" heeft er voor gezorgd dat bij Middenburg een monumentenbordje wordt aangebracht dat om 10.30 uur door wethouder Astrid van Eekelen wordt onthuld.
Frank van Blokland geeft gedurende de gehele dag lezingen van ongeveer 20 minuten over de “Historie van Middenburg”. Voor de onthulling van het bordje en de lezingen wordt u van harte uitgenodigd.

Tent van "Mooi Voorburg".
Gedurende de gehele dag staat de tent van Mooi Voorburg bij de dorpspomp en het wapen van Voorburg in het plaveisel (straatmozaïek hoek Herenstraat/ Van Schagenstraat). Daar kunt u terecht voor informatie over evenementen, de wandel- en fietsroutes langs beelden in mooi Voorburg en de MV-jubileumpennen.

Zocherwandeling Vreugd en Rust: Plezier in het Park.
In het kader van Monumentendag, kunt u onder leiding van bestuurslid Joost Heuvelink weer een wandeling maken door Zocherpark Vreugd en Rust. Wij verzamelen om 14.00 uur bij de Mooi Voorburg-tent bij de waterpomp in de Herenstraat.

 

Vorige pagina