Actueel

“Mooi Voorburg” verwelkomt de nieuwe burgemeester.


Na de feestelijke en spectaculaire aankomst bij de Oude Haven in Voorburg en de bijzondere raadsvergadering op maandag 5 september 2016 die daarop volgde, kregen de inwoners de gelegenheid om met de nieuwe burgemeester, de heer Klaas Tigelaar en zijn vrouw, kennis te maken.
Begeleid door een muzikaal trio, stond een groot aantal belangstellenden geduldig in de rij om hun beurt af te wachten. Inmiddels was de temperatuur in de raadzaal tot een tropisch niveau opgelopen, maar de cateraar droeg regelmatig grote dienbladen met drankjes aan om de vochthuishouding van de aanwezigen op peil te houden.foto Ap de Heus

Ook een delegatie van het bestuur van de stichting “Mooi Voorburg” had zich in de wachtende rij opgesteld. Ter kennismaking met “Mooi Voorburg” werd hem het jubileumboek “Van Waterpomp tot Dorpswacht” overhandigd. Om hem letterlijk wegwijs te maken in de voor hem nog onbekende gemeente, werd hem ook de “Mooi Voorburg Monumenten- en Beeldenroute” aangereikt. Het korte introductiegesprek werd afgesloten met de uitnodiging om op een later moment een vervolggesprek te organiseren.
Aangezien het leidende thema van de eerste toespraak van de nieuwe burgemeester “samendoen!” is, kijkt het bestuur van “Mooi Voorburg” vol vertrouwen uit naar de volgende ontmoeting.
Wij hopen dat het gezin Tigelaar er snel in zal slagen om een passende woning te vinden en zich spoedig thuis zal voelen in Leidschendam-Voorburg.

 

<< Vorige pagina