Actueel

“Mooi Voorburg” op het Cultureel Zomerfestival “in het nieuw”.

Ondanks of misschien wel dankzij het mooie weer, werd het traditionele Cultureel Zomerfestival 2016 op zaterdag 27 augustus jl. druk bezocht. Een grote verscheidenheid aan muzikale optredens en informatiekramen had bezit genomen van het Koningin Julianaplein e.o. Zo ook de stichting “Mooi Voorburg”, die haar vertrouwde plaats vóór de winkel van Bart Smit toegewezen had gekregen door de altijd enthousiaste organisator Ab Smit. De met nieuw promotiemateriaal uitgeruste kraam van “Mooi Voorburg”, werd geflankeerd door zusterorganisaties, waarmee in het Erfgoedpodium al enige tijd wordt samengewerkt.


foto WJH

Het bestuur van “Mooi Voorburg” stond veel belangstellenden te woord en verstrekte informatie over het werk van de stichting. Ook kon een aantal nieuwe donateurs worden genoteerd, dat na aanmelding werd voorzien van een welkomst- en informatiepakket.
Nieuwe zgn. banners moesten het publiek attent maken op de aanwezigheid van “Mooi Voorburg”. Een zes meter lange banner met daarop een aantal foto’s van markante en bekende Voorburgse monumenten, was dankzij de vindingrijkheid van een aantal bestuursleden, prominent opgehangen boven één van de podia. Het bleek een niet te missen blikvanger waarop de passende titel “Monumentaal Voorburg” was aangebracht. Het was voor alle deelnemende organisaties van Leidschendam-Voorburg weer een goede gelegenheid om zich te presenteren aan het grote publiek.

 

<< Vorige pagina